U bent hier: Home » ... » Tijdelijke tentoonstellingen » Huidige tentoonstellingen

Huidige tentoonstellingen

Deze pagina naar iemand opsturen Deze pagina afdrukken

14.03.2013 > 11.06.2014

Babydieren
Getest en goedgekeurd door 3-8 jarigen!


Babydieren


Iedereen smelt bij het zien van een pasgeboren olifantje, een pluizig kuikentje of een babyeekhoorn. Maar babydieren roepen niet alleen emoties op: ze kunnen ons ook veel bijbrengen over verzorgen en opvoeden, over opgroeien en leren leven.

De vorm, het materiaal en de kleuren van zowel het decor, de kortfilms als de doeactiviteiten zijn aan de jeugdige bezoekertjes aangepast. Zo dompelt de tentoonstelling de kinderen onder in de leefwereld van babydieren, vanaf hun geboorte tot wanneer ze zich uit de slag kunnen trekken. Wie zorgt er voor de kleintjes? Wat eten babydieren? Hoe leren ze dingen aan? Allemaal levenslessen! Beluister en bekijk de fascinerende verhalen over babydieren en ontdek zo een heleboel nieuwigheden over je (jonge) zelf…
Deze tentoonstelling is een coproductie van ons Museum en het Muséum d’Histoire Naturelle van Toulouse.

Om de veiligheid van onze bezoekers te garanderen, is het aantal plaatsen in de tentoonstelling Babydieren beperkt tot een maximum van 120 bezoekers per uur. Om zeker te zijn van de beschikbaarheid van tickets, raden wij u aan om, vooral tijdens de vakantieperiodes, vroeg te komen. Je kan steeds je tickets in voorverkoop verkrijgen aan onze kassa’s (online verkoop is op dit moment nog niet mogelijk), zelfs enkele weken op voorhand. Dank voor je begrip. 
Laatst gewijzigd : 27 januari 2014